ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Eylül 2022 11:39

Camiada tedirgin hava

Camiada tedirgin hava
Milli maç arası nedeniyle karşılaşmaların önümüzdeki ayın ilk haftasına kadar ertelendiği liglerde, Erzurumspor’un rüyasını ise, ilk galibiyet süslüyor.

Erzurumspor FK’da idmanlar son sürat devam ediyor. Milli maç arası nedeniyle karşılaşmaların önümüzdeki ayın ilk haftasına kadar ertelendiği liglerde, Erzurumspor’un rüyasını ise, ilk galibiyet süslüyor. Mavi beyazlı takımın Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde sürdürdüğü idmanlarda teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapılırken, yönetimdeki suskunluk ise, yola mevcut teknik heyetle devam edileceğinin işaretini veriyor. Taraftarlar, sezon başında alınan üç beraberliğin ölçü olarak kabul edilmemesi gerektiğini dile getirerek, “Sezonun başındaki beraberliklerimiz bizim çok iyi oynadığımız şeklinde algılandı ve yönetimi de yanılttı. Ligin henüz başı olduğu için takımlar oturmamıştı, hepsi bu. Bundan sonraki her hafta rakiplerimiz daha da güçlenecek ve bizim işimiz her hafta biraz daha zorlayacak. Bize elimizdeki malzemeyi iyi kullanacak bir teknik direktör lazım” dediler.

 

ZAMAN VE PUAN KAYBEDİYORUZ

Muzaffer Bilazer’in cezalı oluşunun takımın başarısız olmasıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını dile getiren taraftarlar, “Hoca takımının başında olsa da, sonuç değişmeyecek. Yönetim bunu görmek için illa altı hafta daha mı bekleyecek? Çünkü takımın kaybedecek zamanı yok. Üstelik kaybettiğimiz sadece zaman da olmayacak. Aynı zamanda biz puan da kaybediyor olacağız. Bu yüzden yönetim yeni bir teknik ekip fikrini gündemine almalı ve bir an önce yeni bir teknik direktör arayışına girmelidir” diye konuştular.