Çarşı’dan çok güzel hareket  

Beşiktaş Çarşı Grubu, Erzurum’da bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencileri Zeynep Bağrıyanık ve Nezahat Tanas’ı unutmadı. Beşiktaş’ın Konyaspor’la hafta sonunda oynadığı maçta pankart açan Çarşı grubu, hem Zeynep Bağrıyanık ve hem de Nezahat Tanas için “Kalbimizdesin” notunu paylaştı. Sosyal medya hesabından da yapılan paylaşımda, üniversite son sınıf öğrencisi olan iki genç kızın ailesi ve yakınları için başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Erzurumlu Beşiktaş taraftarlarının da beğenisini kazanan bu paylaşım, genç kızların ailelerini de duygulandırdı. Zeynep ve Nezahat’ın yakınları, Çarşı Taraftar Grubu’nun paylaşımını memnuniyetle karşılarken, Vodafone Arena’da oluşan bu görüntü ekranlara da yansıdı. 

 

KONU BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE 

Öte yandan Zeynep Bağrıyanık ve Nezahat Tanas’ın hayatını kaybettiği Çat Yolu ile ilgili olarak ilgili makamlardan bugüne kadar henüz bir açıklama yapılmadı. Kazanın meydana geldiği yoldaki refüjlerin boydan boya kapatılması, şehrin en büyük beklentisi haline gelirken, söz konusu talep MHP’nin Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından gündeme taşındı. Mecliste Çat Yolu için önerge veren MHP grubu, refüjlerin yaya geçişlerine kapatılması şeklinde bir uygulamaya gidilmesi talebinde bulundu. Böylece bu güzergahta yeni acılar yaşanmasının önüne geçileceğini vurgulayan MHP’li Meclis üyeleri, bu yöndeki kararın bir an önce alınması çağrısında bulundu. 

 

ÇAKIR: KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ 

Bu arada Çat Yolu konusunu gündemden hiç düşürmeyen Gazeteci Mehmet Musa Çakır ise, “Bu yol bu şekilde kaldığı sürece daha çok canımızın yanacağı aşikâr. Kaldı ki, kamuoyunun beklentisi de bu yönde ve biz de kamu görevi yapan gazeteciler olarak bu konunun sürekli takipçisi olacağız. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilgili teklif hakkında beklenen kararı alacağına ve Çat Yolunu ölüm güzergahı olmaktan çıkaracağına inanıyoruz” dedi.

  • 2 / 1 Çarşı’dan çok güzel hareket   0

  • 2 / 2 Çarşı’dan çok güzel hareket   1