ÖZEL HABER Haber Girişi : 23 Eylül 2023 09:41

CHP’de gündem Dadaş Cengiz

CHP’de gündem Dadaş Cengiz
CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel de Erzurumlu Hasan Cengiz’i hedef aldı.

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz’i, CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel de hedef aldı. Özel, Hasan Cengiz için; “CHP’de odası varsa başına yıkılsın!” ifadesini kullandı. 

Erzurum’da uzun yıllar gazetecilik yapan, daha sonra Ankara’da gerçekleştirdiği sivil diplomasi çalışmalarıyla dikkat çeken Hasan Cengiz, son zamanlarda CHP’deki değişim yanlılarının hedef ismi haline gelmişti. 6’lı masanın dağılmasını ve Meral Akşener’in masadan kalkmasını sözde 100 milyon dolar teklifiyle sağladığı öne sürülen ve daha sonra bu iddianın Gazeteci Levent Gültekin’in uydurması olduğu anlaşılan Hasan Cengiz’in, Külliye tarafından CHP’ye yerleştirilen bir ajan olduğu ileri sürülmüştü. Hasan Cengiz ise, hakkındaki tüm suçlamalara Erzurum’da cevap vermiş, “Benim sarayın adamı olduğum doğrudur. Ama Dolmabahçe Sarayı’nın adamıyım. CHP’deki değişim ve dönüşüm yanlılarının kahır ekseriyeti gibi NATO’cu ve FETÖ’cü değilim” diye konuşmuştu. 

BAŞLARINA YIKILSIN! 
Erzurumlu Hasan Cengiz, bu açıklamalarının ardından CHP’de değişim yansılı medyanın yine hedefindeydi. Sözcü TV’de İsmail Saymaz ve Uğur Dündar’ın konuğu olan CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, Hasan Cengiz’e tepkisiyle dikkat çekti. İsmail Saymaz’ın; Hasan Cengiz’in CHP Genel Merkezi’nde odasının bulunup bulunmadığına yönelik soruya; “Odası varsa başına yıkılsın!” diye cevap veren Özgür Özel’in tepkisi dikkat çekerken, beddua tarzıyla akıllara FETÖ Lideri Fetullah Gülen’i de getirdi. Programı izleyen Dadaşlar, “Bunların beddua etme şekilleri ve tarzları bile neredeyse aynı. Aynı yolda yürüyüp yürümediklerini bilmiyoruz ama birbirlerine çok benzediklerini söyleyebiliriz. FETÖ terör örgütü lideri de bir zamanlar böyle beddualar ediyordu” dediler.