CHP kendi kaşınıyor

Her yazıda niyetleniyorum, bir sonraki yazım CHP ile ilgili olmayacak diye ama gündemden yana o kadar çok şanslılar ki, her defasında önümde CHP’yi buluyorum. 
Kuzey Irak’ta şehit düşen kahramanlarımızla ilgili dün TBMM’de grubu bulunan partilerin ortak bildirisi okundu. 
CHP ve DEM’in, daha doğrusu terörist partisinin bu bildiride imzası yoktu. Sonrasında ne oldu, tepkilerin artması üzerinde CHP kendi bildirisini hazırladı. Gelin görün ki, bu bildirisinde de PKK’nın adı bile geçmedi. İlk bildiride PKK’dan bahsediliyor, eli kanlı terör örgütü lanetleniyordu, buna imza atmayan CHP, kendi bildirisinde PKK’nin P harfini bile geçirmedi. Sonra da kalkıp bunun üzerinden siyaset yaptı. 
Şimdi “CHP’li olsam” demiyorum, çünkü aklı başında her CHP’li, CHP’yi ele geçiren sözde yöneticilerin kafasıyla hareket etmez. O yüzden aklı başında CHP’lileri işin dışında tutuyorum. 
CHP, içerisinde PKK’nın suçlandığı ve lanetlendiği bir bildiriye elbette imza koyamazdı, çünkü yerel seçimler yaklaşıyor ve partneri DEM’i, önceki adıyla HADEP’i, seçimdeki adıyla Yeşil Sol Partiyi karşısına almış olurdu. CHP bu bildiriye imza koyamazdı, çünkü Kürt seçmenlerine kırptığı gözünü kör etmiş olurdu. CHP bu bildiriye imza koyamazdı, çünkü içerideki dışarıdaki hainlerle birlikte hareket eden ABD ve İngiltere’yi kızdırmış olurdu. Ne yaptı, kalktı kendi başına bildiri yayınladı, üstelik bir de Milli Savunma Bakanlığı’nın gizli bir oturumla TBMM’deki partileri ve milletvekillerini bilgilendirmelerini istedi.
Şimdi dikkat edin, bu partiler arasında DEM de var. Yani terör örgütü PKK’nın arka bahçesi olan parti. Yani şu terörist başına geçenlerde sayın diye hitap edenler vardı ya, onların partisi. İyi de Milli Savunma Bakanlığı, DEM milletvekillerinin de olduğu gizli bir oturumda bilgilendirme yapar mı sizce? Bence yapmaz, çünkü onların aldıkları gizli ve istihbari bilgileri anında terör örgütüyle paylaşacağını bilir. CHP bu yolla PKK’ya bilgi aktarımı yapılmış olmasını sağlayacak aklı sıra. Ama olanı biteni hepimiz görüyoruz, izliyoruz. Kim nerede duruyor, kim terör yanlısı, kim sempatizanı biliyoruz. Dolayısıyla bu çizgide duranları da, eli kanlı, alçak ve aşağılık bir terör örgütü olan PKK ile birlikte biz de kınıyoruz ve lanetliyoruz. Allah’ın laneti üzerinize olsun PKK’lılar!