ÇİÇEK VE BAHAR 

Erzurumsporun Göztepe ile yarın oynayacağı maç öncesinde mavi beyazli taraftarların kenetlenme amacı taşıyan çağrıları bana göre çok önemli . Hele sosyal medyada taraftara yapılan çağrı ve maç daveti yine çok kıymetli bir adım. 
Maç cumartesi günü üstelik hava güneşli hava sıcaklığı da muhtemelen 10°’ye yakın olacak. Böyle bir atmos verdi mavi beyazli taraftar olupta maça gitmemek çok büyük bir eksiklik ve Erzurumspora da haksızlık olur diye düşünüyorum. 
Erzurumda en son maçı 18 Aralık da oynamışız ve altın Ordu ile mücadele etmişiz. Aradan bir aydan fazla zaman geçmiş Buda hepimizin futbola susadığı anlamına gelir. Böyle bir ortamda Erzurumsporu yalnız bırakmak, hiçbir Dadaş’a yakışmaz!
Erzurumsporluyuz demeyi biliyorsak o tribünleri tıkabasa doldurmalı ve taraftar olmanın gereğini yerine getirmeliyiz. Bilet ücretleri de öyle aman aman değil. Neredeyse bir paket sigara parası. Takımımızın yükselişe geçmesini istiyorsak Erzurum sporun hak ettiği yerde bulunmasını arzu ediyorsak o halde hepimiz karınca kadarınca taşın altına elimizi koymalıyız. Sakın ola sakın bir biletle ne olur diye düşünmeyin. Unutmayın bir çiçekle bahar gelmez ama sonuç itibari ile her bahar bir çiçekle başlar. 
Bu yüzden Erzurumspor’umuz da bizim baharımız ve mavi beyazli takımımız bizim en kıymetli çiçeğimiz. Bakarsak de sahip çıkarsak yeşerir gürleşir ve gelişir. Geçmişe hatırlayın biz bu şehirde bir çiçek kaybettik. Yeni bir çiçek daha kaybetmeyelim!