ÇOK AYIP OLUYOR!

Erzurumspor takımımızın Keçiören idmanları dün akşam itibariyle start aldı sayılır. Kulüpten edindiğim bilgilere göre; izinden dönen futbolcularla Hakan hoca bir toplantı yapmış ve takımın kaydettiği başarı üzerine konuşmuş. 
Bu mücadelenin sezonun son düdüğü çalana kadar devam edeceğini ama buna rağmen mücadeleden asla vazgeçilmemesi gerektiğini vurgulamış. 
Çok doğru bir konuşma olmuş. Hakan hoca gerçekten ne yapacağını çok iyi bilen bir isim. Erzurumspor’a kattığı değeride hepimiz biliyoruz. 
Mevcut şartlarda ve kısıtlı imkanlarda takımı taşıdığı nokta ortada; bu yüzden onun emeğini inkar etmek gibi bir yanlış içerisine düşmeyiz. Takımımızında maşallahı var, inşallah onlarda direnç kaybı yaşamadan yollarına devam edecekler. 
Ben hep yaptığım gibi, yine taraftar desteğinin bir takım için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekeceğim. 
Erzurusmpor taraftarlarımız bu süreçte takımlarını ne olur yalız bırakmasınlar. Hepimiz görüyoruz, takımımıza kimlerin üvey evlat ve düşman muamelesi yaptıklarını. İşte bu yüzden takımımızın üzerinde elimizin sürekli olması gerekiyor. Bugün bir paket sigara olmuş 40-50 lira; yani bu paranın yarısını maç bileti almak için harcamak çok mu zor? Bence değil. Ben milliyetçiyim, ben Erzurumluyum, ben Dadaşım diyen herkesin bunu yapması gerekiyor. İşte biz burada kaybediyoruz; kendimizden olana ve bizim olana sahip çıkmıyoruz, sırtımızı dönüyouz. O yüzden bizimle başkalarının uğraşmasına hiç gerek kalmıyor biz zaten kendi kendimizi yolda bırakıp yeterince uğraşıyoruz. Haydi Dadaş taraftarlar, önlemimizi şimdiden alıp hazırlığımızı ona göre yapıp, Keçiörengücü maçında şu tribünleri şöyle adam akıllı bir dolduralım. 
Yani öbür türlüsü Dadaş’a yakışmıyor, üstelikte ayıp oluyor.