ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ 

Erzurumspor’umuzun bu hafta çok zor bir deplasman maçı var. Kocaelispor, ligin çok güçlü takımlarından birisi ve çok iyi top oynuyor. Hele kendi evindeki maçlarda ekstra bir performans sergiliyorlar ki, bu durum bizim işimizi daha çok zorlaştıracağa benziyor. 
Şimdi geçen hafta oynadığımız maçta Erzurumspor takımımızın ortaya koyduğu futbol çok etkileyiciydi. Mücadelesi göz doldurdu, büyüledi. Pozisyon açısından oldukça zengin bir maçtan galip ayrılmamız, aslında hakkımız olan bir sonuçtu. Bundan dolayı 3 puanı hak ettiğimiz kanaatindeyim. 
Eğer Cuma günü oynayacağımız Kocaelispor maçından galip ayrılabilirsek; o 3 puan bizim için gerçektende altın değerinde olacak. Belki Kocaelispor bizim doğrudan rakibimiz değil ama eğer biz bir galibiyet serisi elde edebilirsek; Kocaelispor’da bizim rakiplerimiz arasına kesinlikle girecektir. 
Yani takımımızın gerçekten bir istikrar yakalaması halinde bu ekibin Süper Lig’e çıkmaması ihtimal dahilinde bile değil. Yani istersek aslında biz bunu başarabiliriz, dünde söylediğim gibi bizim takımda bitiricilik sorunu var. Yani son vuruşlar noktasında yetersiz kalıyoruz. 
Bir hatırlatma daha yapmam gerekirse; Eren Tozlu aslında kendisinden beklenen performansı tam olarak gösterebilse, galip geleceğimiz maç sayısı dahada artar ama maalesef Eren’den beklediğimiz o dinamik futbolu göremiyoruz. 
Bana katılır mısınız bilmiyorum ama bu hafta kanat oynayan Estrella bana göre etkisizleştirilmiş oldu. Estrella gerçekten ciğeriyle oynayan bir topçu ve orta sahada güzel işlerde çıkartıyor. Futbol otoritesi olan meslek büyüklerim ne düşünür diye çok merak ediyorum; ancak bana göre Estrella’nın yeri kanat değilde orta saha olmalı. 
Uzun sözün kısası; Erzurumspor’un Kocaelispor karşısında galip gelmesi demek; hem puansal hem de moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıyor. Bu yüzden şimdiden başarılar diliyorum takımımıza.