ÇOK ŞÜKÜR KAZANDIK

 

Hasretini çektiğimiz galibiyet, çok şükür sonunda geldi. Sezonun başından bu yana gol bulmakta çok zorlanan takımımız, Altay karşısında resmen şov yaptı. Bu maçla galibiyet elde edip, rahat bir nefes aldık ama sakın bu galibiyet biz takım olduk havasını vermesin kimseye. Altay takımıda bizim gibi transfer sorunu olan ve kadro kalitesi kötü olan bir takım. Bu yüzden bu galibiyetle şımarıp, bundan sonraki haftalar için kendimizi Real Madrid zannetmeyelim. 
Galibiyeti Cumartesi gününde bırakıp, bugün itibariyle yeni haftanın karşılaşması için hazırlanmaya başlayalım. 
Eren’in gol bulmasına sevindim, çünkü 4 haftadır bunun gerginliğini yaşıyordu ve bu maçla birlikte katını açtı sayılır. Bundan sonraki haftalarda Eren’in Eren gibi oynayacağına ve rakip kalelerde kendini gol olarak göstereceğine eminim. 
Maçta Sefa’yı çok beğendim. Gerçektende beklentilerin çok üstünde bir iş çıkarttı. Bu oyununu istikrarlı hale getirirde aynı performansı sürdürürse, çok kaliteli bir orta saha oyuncusu kazanmış olacağımızı söyleyebilirim. 
Roşhevel’le ilgili daha öncede yazmıştım, bu futbolcuyu yüze çıkartan isim Hakan Kutlu’dur. Ben şuna inanıyorum, Roşhevel’i paslarla pesleyen bir orta saha dinamiğimiz olursa çok daha güzel işler çıktaracağına eminim.
Celal Hanalp’te iyiden iyiye artık bende varım demeye başladı. Düşünün ki, dün attığı ilk golün neredeyse bir benzerini az bir farkla kaçırttı. O top filelerle buluşmuş olsaydı, aynı maçta, aynı açıdan, aynı golü üst üste atan futbolcu olarak adından uzun süre söz ettirecekti. 
Bu süreçte birde Göktuğ’daki değişimden bahsetmek istiyorum. Daha önce kale çizgisinden ayrılmayan, toplara çıkmayan bir Göktuğ vardı, şimdide neredeyse ceza sahasının dört bir tarafında varlığını hissettirmeye başlayan bir Göktuğ var. İşte kalecimizde Hakan Kutlu hocanın takıma yaptığı özel dokunuşlar arasındaki isimlerden birisi. Ben Altay maçından dolayı takımımızı kutluyorum, oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum.