ÇOK YERİNDE OLUR.

Erzurumsporda yeni başkanın belirlenmesi ile başlayan yeni süreçte dün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ali Demirhan beraberinde bir işadamıyla birlikte erzuruma gelerek onursal başkan Mehmet Sekmen de görüşme yaptı.

Görüşmen nasıl geçti nasıl bir karara varıldı ya da Erzurumsporun akıbeti ile ilgili ortak bir paydada buluş olup konuşulmadığını bilmiyoruz. Ama eğer Ali Demirhan gerçekten ciddiyse mali anlamda bu taşın altına elini koyacaksa takımın şirkete dönüştürülmesi ve yeni bir dönemin başlaması camiye açısından çok daha isabetli olur.

Ama yok eğer Ali demir Han’ın bu hamlesi daha önceki sezonlarda olduğu gibi taraftara karşı duvar kasmayı amaçlıyorsa olan yine camiayla ve Erzurumspor’a olur.

Ben şahsen takımın şirketleşmesinden, başına da  parasal açıdan kulübün ve takımın ihtiyaç duyacağı her sorumluluğu karşılayabilecek bir yönetim gelmesi taraftarıyım.

Sebebini soracak olursanız Mehmet Sekmen bu takım için çok fedakarlık etti. Maddi manevi her türlü imkanı Erzurumspor için seferber etti. Şimdi şunu diyebilirsiniz hoş bu kadar fedakarlık etti de cebinden mi harcadı?

Elbette öyle yapmadı ama bu şehir Erzurum spora bir depo mazotu bile çok gören belediye başkanları gördü. O yüzden Mehmet sekmenin hakkının ödemeyeceğini düşünüyorum Eğer böyle bir hamle gerçekleşir ve Erzurumspor şirketle Şerek başına da profesyonel ve parasal açıdan da her türlü imkana sahip bir yönetim gelirse, Hem bu takım kazanır hem bu şehir kazanır hem bu camiye kazanır hem de Mehmet Sekmen kazanır.

Dediydi dersiniz.