ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Mart 2024 12:24

Cumhur iftarda buluştu

Cumhur iftarda buluştu
Cumhur iftarda buluştu

Erzurum’da Geleneksel İftar Programında Cumhur İttifakı Mesajları

Erzurum’un geleneksel Ramazan iftarı, bu yıl da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. MHP Erzurum İl Başkanlığı ve Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, üç hilalin gölgesinde, birlik ve beraberlik sofrasında gerçekleşti.

Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP MYK Üyesi Prof.Dr. Muhammet Hanifi Macit, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mevlüt Özcan ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayları ile birçok davetli katıldı.

MHP İl Başkanı Yurdagül, Ülkü Ocakları Başkanı Özcan, AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, konuşmalarında 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek çağrısında bulunarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yapılan konuşmalarda vurgulanan ortak tema, Erzurum’un birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde ilerlemesi gerektiği ve bunun için Cumhur İttifakı’nın önemli bir yapı taşı olduğuydu.

Bu geleneksel iftar programı, Erzurum’un farklı siyasi ve sosyal kesimlerini bir araya getirerek kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.