ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Mart 2023 11:30

Cumhur İttifakı doludizgin 

Cumhur İttifakı doludizgin 
Cumhur İttifakı’nın büyük ortaklarından AK Parti ve MHP arasındaki çalışma uyumu seçim süreci dolayısıyla katlanarak artıyor.
Cumhur İttifakı doludizgin 

İttifaka henüz dahil olan Yeniden Refah Partisi’nin de önümüzdeki günlerde bu hareketliliğe ortak olması beklenirken, AK Parti ve MHP’nin merkez ilçe teşkilatlarının performansı dikkatlerden kaçmıyor. MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, gerek belediye ve gerekse AK Parti’nin Palandöken İlçe Başkanlığı ile sürekli temas halinde bulunurken, Aziziye’de ise İlçe Başkanlığına yeni atanan Lokman Acar dikkat çekiyor. Cumhur ortağı olan AK Parti ile MHP’nin Erzurum’daki ilçe teşkilatlarının sergiledikleri üst düzey performansın seçim başarısı olarak geri dönmesi beklenirken, partililer ise bu birlikteliği ayakta alkışlıyor. 

PALANDÖKEN’DE BULUŞMA 
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu ve yönetimini konuk etti. İlçe Başkanlığını ziyaret eden Karaoğlu ile Türkiye’nin seçim gündemi üzerine sohbet eden Ömeroğlu, MHP’nin yeni İlçe Başkanına bir kez daha hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Karaoğlu ise, Cumhur İttifakı için önemli bir seçimin kapıda olduğunu kaydederek, “Birlikte el ele vererek bu seçimleri kazanacağız” dedi. 

AZİZİYE DE ÇOK HAREKETLİ 
Öte yandan MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar da, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ağırladı. Parti binasında bir araya gelen Orhan ve Acar, seçim süreci üzerine değerlendirmelerde bulundu. Lokman Acar’a, yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Orhan, Aziziye’ye hizmet etmek amacıyla sergilenecek  işbirliği için şimdiden teşekkürlerini iletti.