ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Kasım 2022 11:13

Dadaş 1 puana razı oldu

Dadaş 1 puana razı oldu
Erzurumspor FK, deplasmanda karşılaştığı Manisa FK ile puanları paylaştı. 10 kişi kalan rakip takım karşısında birçok pozisyonu değerlendirmeyen mavi beyazlı takım, bir puana razı oldu.

Spor Toto 1. Lig’in 14’üncü haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya geldi. Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında mücadelesiyle dikkat çeken Erzurumspor, Eren Tozlu, Shala ve Rochevel’in ayağından mutlak gole dönüşebilecek üç pozisyonu cömertçe harcadı. İkinci yarıda üstünlüğü rakip takıma bırakan Dadaşlar, son dakikaya kadar gol peşinde koşsa da, bunda başarılı olamadı. Maçın bitimiyle birlikte Erzurumspor’un puanı 14’e yükselirken, futbolculara ise bir gün izin verildi.

 

BANDIRMA HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Önümüzdeki hafta Bandırmaspor’u Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edecek olan Erzurumspor’da, maç hazırlıklarına bugün başlanacak. Pazar günü oynanacak karşılaşma için yeni bir oyun planı hazırlanırken, Manisa FK maçının yıldızı ise, Estrella oldu.

Erzurumsporlu taraftarlar, Estrella’nın mücadelesinin kayda değer olduğunu dile getirerek, “Takımdaki her oyuncunun gayreti var ama hepsi Estrella gibi olsa, biz her rakibi gol yağmuruna tutarız. Takım genel anlamda düzelmeye başladı, bu performansını arttırması ve önümüzde kalan 5 maçta toplayabileceği kadar puan toplaması gerekiyor” dediler.