ÖZEL HABER Haber Girişi : 03 Kasım 2022 10:22

Dadaş’a çay yakışır

Dadaş’a çay yakışır

Erzurumspor FK, Spor Toto 1. Lig’in 12’inci hatasında Çaykur Rizespor’la yarın karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma için tüm hazırlıklar tamamlanırken, mavi beyazlı takım da dün karayoluyla Rize’ye gitti.

Son idmanını bugün yaparak maç saatini beklemeye başlayacak olan Erzurumsporlu futbolcular, yarınki maçı kazanarak Eyüpspor mağlubiyetinin yaralarını sarmaya çalışacak.

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Eyüpspor karşılaşmasında gerçekten güzel bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyerek, “Aynı mücadeleyi Rizespor maçında da sergileyecek ve inşallah 3 puanın sahibi biz olacağız” dedi.

BİLAZER’İN KADERİ BU MAÇA BAĞLI

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, Rizespor maçının sonucu ve mücadele düzeyinin Muzaffer Bilazer’in kaderini de belirleyeceğini ifade ederek, “Erzurumspor’un Eyüpspor karşısında oynadığı futbol doyurucu olmasa da, önceki maçlara göre çok daha iyiydi. Kadroyu bozmadan ve oyunu da geliştirerek sonraki maçlara odaklanmalı ve takım üzerindeki ölü toprağından artık kurtulmalıdır. Eğer Muzaffer Bilazer kadroyu bozmaz, yeni oyun planları, teknik ve taktik kurgularla üzerine koyarak ilerlerse, devre arasını görür. Ama bunu başaramaz ise, Erzurumspor devre arasına büyük yaralar almış olarak girer. Buna hem yönetim hem de teknik heyet dikkat etmelidir” dediler.