Yerel Haber Girişi : 17 Mart 2022 11:41

DADAŞ’A MORAL TAKVİYESİ

DADAŞ’A MORAL TAKVİYESİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Yılport Samsunspor mesaisi sürüyor. Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer ve yardımcılarının yönetiminde sürdürülen idmanlarda futbolculara özel teknik ve taktik ağırlıklı idmanlar yaptırılıyor. Mavi beyazlı takıma maç öncesinde psikolojik üstünlük kazandırabilmek için elinden geleni yapan Bilazer, 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen talebeleriyle birlikte ilk galibiyetin altına imza atmak istiyor.

6 HAFTADA SADECE 6 PUAN
Teknik Direktör Yücel İldiz’le çıktığı 6 maçta sadece bir galibiyet elde edebilen Erzurumspor’da, Ümraniyespor, Eyüpspor ve Adanaspor maçları eşitlikle, Ankaragücü ve Altınordu maçları ise, mağlubiyetle sonuçlanmıştı. 6 maçta sadece 6 puan toplayabilen mavi beyazlı ekip, kaybettiği puanlarla zirveyle arasındaki puan farkını da açmış oldu. Erzurumspor’un lider Ankaragücü ile arasında 13, ikinci sıradaki Ümraniyespor’la arasında ise, 10 puanlık fark bulunuyor.

HER İKİ TAKIM İÇİN DE ÖNEMLİ
Play-Off potasına girebilmek için Erzurumspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Samsunspor, Erzurum’dan 3 puanla ayrılmayı ve Süper Lig hedefine doğru önemli bir avantaj elde etmeyi planlarken, Dadaşlar ise bu maçla yeni bir seri galibiyet başlatmayı istiyor. Zorlu geçeceğine kesin gözüyle bakılan 90 dakikayı her iki takım da galip bitirmeyi isterken, bu maçtan elde edilecek üç puan, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor.

BİLAZER: ÇIKIŞ UMUDUMUZ
Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, birebir ilgilendiği ve bulduğu her fırsatta moral ve motivasyon takviyesinde bulunduğu öğrencilerine Samsunspor galibiyetinin yeni bir çıkış umudu olabileceğini ifade ediyor. Maça psikolojik üstünlükle çıkmanın Erzurumspor için ekstra bir avantaj olacağını düşünen Bilazer, elde etmeyi çok arzuladıkları galibiyetin ise, Süper Lig umutlarının yeniden yeşermesi anlamına geleceğini söylüyor.