ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2023 15:17

Dadaş Altay’a kilitlendi

Dadaş Altay’a kilitlendi

Erzurumspor FK’nın Altay maçı hazırlıkları dün de devam etti. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcılarının nezaretinde sürdürülen idmanlar dar alan oyunları, teknik ve taktik ağırlıklı oldu. Tüm planların Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için yapıldığı mavi beyazlı takımda, Kazım Karabekir Stadyumu’ndan galibiyetle ayrılma hesapları yapılıyor. 

SHALA İLE SÖZLEŞME 
Öte yandan Erzurumspor FK’nın iç transferlerine bir yenisi daha eklendi. Mavi beyazlı kulüp, önceki sezon da mavi beyazlı formayı giyen Herolind Shala ile yeniden sözleşme imzaladı. Erzurum’a gelerek takımıyla idmanlara başlayacak olan Shala’nın önümüzdeki haftalardan itibaren kadroda yer bulabileceği öğrenildi. 

MAÇ SAAT 16.00’DA 
Erzurumspor FK’nın Cumartesi günü Kazım Karabekir’de karşı karşıya geleceği Altay maçı, saat 16.00’da başlayacak. Abdullah Buğra Taşkınsoy’un yöneteceği karşılaşmanın biletleri ise satışa sunuldu. Mavi beyazlı futbolcular taraftara yaptıkları tribün çağrısını yenilerken, yaz dönemi transfer ve tescil dönemi ise, yarın saat 24.00’te sona eriyor.