ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Aralık 2022 15:39

Dadaş Ankara yolcusu

Dadaş Ankara yolcusu
​​​​​​​Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK, Ankara deplasmanında oynayacağı Gençlerbirliği maçı için bugün yola çıkacak.

Maçın hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlı kulüpte, kafilede kimlerin yer alacağı ise, bugün belli olacak. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’in mutlak galibiyet parolasıyla talebelerini hazırladığı karşılaşma, Eryaman Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak. Haftalardır talihsiz yenilgiler yaşayan Erzurumspor’da, tüm planlar ateş hattından uzakta kalmak için yapılırken, bir yandan da transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusu merak uyandırıyor. Yönetimin bu konudaki çalışmaları aralıksız sürerken, buna yönelik formül arayışları devam ediyor.

 

TRANSFER TAHTASI AÇILMALI!

Erzurumsporlu taraftarlar, kulübün ligin ikinci yarısını sorunsuz bir biçimde geçebilmesi için transfer tahtasını mutlaka açtırması gerektiğini vurgulayarak, “Mevcut kadroyla yaşadıklarımız ortada; kadro derinliğimiz olmadığı için maçlarda istediğimiz sonuçları elde edemiyoruz. Üstelik ligin ikinci yarısı, ilk yarısından çok daha zor olacak. Bu yüzden bizim acilen transfer tahtasını açtırmamız gerekiyor. Yönetimin bu konuda elinden geleni yapacağına ve takıma devre arasında takviyeler yapacağına inanıyoruz” dediler.