ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Mart 2023 11:32

Dadaş ara vermiyor 

Dadaş ara vermiyor 
Erzurumspor FK, Çarşamba günü oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını dün de sürdürdü.

Kuüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmana Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaret ederken, mavi beyazlı kulübün stadyum sorunu ise Çaykur Rizespor’la çözüldü. Erzurumspor FK, depreme dayanıksız olduğu için “kullanılamaz” raporu verilen Kazım Karabekir Stadyumu yerine Keçiörengücü ile Rize’de karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. 

TARAFTAR GİDECEK Mİ? 
Maç için Erzurum’dan Rize’ye taraftarların gidip gitmeyeceği henüz bilinmezken, mavi beyazlı kulübün bunun için özel bir organizasyona imza atabileceği konuşuluyor. Taraftarlar grupları, mavi beyazlı takımı Rize’de de yalnız bırakmamayı planlarken, ulaşım konusunda atılacak bazı adımlarla Erzurum’dan Rize’ye taraftar götürülebileceği ifade ediliyor. 

TAKIM YARIN GİDECEK 
Antalya kampında yüklendiği enerjiyle Erzurum’a gelen ve çalışmalarına burada devam eden Erzurumsporlu futbolcuların yarın öğleden sonra Rize’ye hareket etmesi ve maç öncesi kampa girmesi bekleniyor. 
Taraftarlar ise, zor bir süreçten geçen takımın bir de stadyum sorunuyla boğuşacak olmasının üzüntü verici olduğunu dile getirerek, “Keşke bazı adımlar zamamında atılsaydı” dediler.