ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Kasım 2022 14:12

Dadaş atmacaya karşı

Dadaş atmacaya karşı
10 puanla küme düşme hattında bulunan Erzurumspor, 15 puanlı Rizespor’la bugün önemli bir maça çıkacak.

Ligin 12’inci haftasında topladığı 10 puanla küme düşme hattında bulunan Erzurumspor, 15 puanlı Rizespor’la bugün önemli bir maça çıkacak. Rize’de oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma için Rize’de bulunan mavi beyazlı takım, ateş hattından kurtulabilmek için bugün sahadan 3 puanla ayrılabilmenin mücadelesini verecek. Erzurumspor kafilesinde herhangi bir eksiklik  bulunmazken, mavi beyazlı futbolcuların hazırlık çalışmaları Rize’de dün de devam etti. Karşılaşmanın oynanacağı şehre erkenden giderek hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, zorlu 90 dakikayı galibiyetle sonuçlandırmak isterken, bu maçla kötü gidişata dur demeyi planlıyor.

 

SON VERMEK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Erzurumspor’un oynadığı son iki maçta da talihsiz yere puan kaybettiğini belirterek, “Altay ve Eyüpspor maçları bizim kesinlikle galibiyetle sonuçlandırabileceğimiz maçlardı. Ancak talihsiz kayıplarımız oldu. Bu maçta galibiyet elde ederek kötü gidişata artık bir son vermek ve yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

 

TARAFTARLAR TEDİRGİN

Öte yandan taraftarlar ise, Rizespor maçında alınacak muhtemel bir mağlubiyetin takımı zora sokacağını dişe getirerek, “Ligin üst sıraları ile puan farkı giderek açılıyor. Bu mağlubiyetler serisi devam ettikçe ligin dibine demir atmak durumunda kalabiliriz. Umuyoruz yöneticiler de bu durumun farkındadır” dediler.