ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 09:56

Dadaş bakanlık istiyor! 

Dadaş bakanlık istiyor! 
28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sandık başına gidecek olan Erzurumlu seçmenler, yeni Kabine’de bakanlık bekliyor.

Erzurum’da AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 21 yıldır koşulsuz destek verdiklerini dile getiren Dadaşlar, 14 Mayıs’ta Erdoğan’a verilen desteğin 28 Mayıs’ta belki daha da artacağına dikkati çekerek, “Bakanlar Kurulu’nda Erzurumlu bir isim bulunması, kesinlikle önceliğimiz ve beklentimizdir. Bunun yanı sıra AK Parti’nin yönetim kademelerinde de Erzurumlu siyasetçilerin görev almasını istiyoruz. Madem senelerdir AK Parti’ye bu desteği veriyoruz, o halde AK Parti’nin de, Kabine’nin de bu şehirden izler taşımasını istiyoruz” dediler. 

ERZURUMLU BİRÇOK İSİM VAR 
Kabine’de görev yapabilecek çok deneyimli Erzurumlu bürokratların ve yine milletvekilliği yapmış isimlerin bulunduğunu hatırlatan Dadaşlar, “Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’dan fevkalade başarılı bir Milli Eğitim Bakanı olur. Yine İbrahim Aydemir gibi bir isim, Kabine’ye çok özel bir değer katar, bakanlık da hakkıdır, AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcılığı da hakkıdır. Yusuf Tekin de, yine Erzurumlu değerli bir bürokrat. Onun da siyaseten değerlendirilmesi gerekir. Erzurumlu daha birçok isim saymak mümkün. Önemli olan AK Parti’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum’un böyle bir beklenti içerisinde bulunduğunu ve bunu da hak ettiğini bilmesidir” diye konuştular.