Yerel Haber Girişi : 14 Nisan 2022 12:55

Dadaş Bolu’ya kilitlendi 

Dadaş Bolu’ya kilitlendi 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Cumartesi günü oynayacağı Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde devam eden idmanlarda kuvvet ve dayanıklılık, teknik ve taktik antrenmanlar yapılıyor. Mavi beyazlı takım, hırsı ve iştahıyla göz doldururken, taraftarın beklentisi ise, bu enerjinin sahaya yansıtılması yönünde. Balkes galibiyetiyle moral bulan Erzurumsporlu futbolcuların bu motivasyonla Boluspor karşısında üstün bir performans ortaya koyacakları düşünülürken, özellikle Olanare ve Ally Malle’nin durumu çok merak ediliyor. 

 

GÖZLER ARONE VE ALLY’DE 

Haftalardır gole hasret kalan Erzurumspor’un forveti Olanare, son olarak çıktığı Balıkesirspor maçında fileleri üç kez havalandırırken, Ally Malle’nin form düşüklüğü ise dikkatlerden kaçmadı. Muzaffer Bilazer, her iki oyuncunun da özel antrenmanlar yaptığını kaydederek, “Arone’un şeytanın bacağını kırdığını düşünüyoruz. Ally Malle’nin de eski dinamizmini yeniden yakalayacağına inanıyoruz. Kaldı ki, çalışmaları bunun işaretini verir gibiydi” dedi. 

 

BOLUSPOR ÜÇ HAFTADIR YENİLİYOR 

Öte yandan taraftarlar ise, Dadaş’ı Boluspor maçı için uyardı. Boluspor’un son üç haftadır hem evinde ve hem de deplasmanda yenilen bir takım olduğunu vurgulayarak, “Küme düşme hattına girmemek için Bolu’nun acil puana ihtiyacı var ve bunun için de Erzurumspor karşısında yüksek bir direnç gösterecektir. Üç hafta üst üste yenilmiş olan bir takımı hafife almak yerine tam tersine ihtiyatlı olmak ve ciddiyeti elden bırakmamak gerekir” diye konuştular.