Yerel Haber Girişi : 01 Nisan 2022 13:02

Dadaş deplasman yolcusu 

Dadaş deplasman yolcusu 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Milli maç arasını da fırsat bilerek günde çift idman yapan ve son iki haftadır hummalı bir hazırlık dönemi geçiren mavi beyazlı takımda, karşılaşma öncesi hazırlıklar bugün sona erecek. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcılarının nezaretinde sürdürülen hazırlık çalışmalarında teknik ve taktik ağırlıklı idmanlar yapılırken, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları da ihmal edilmedi. Takımın kondisyonunu yüksek tutmak amacıyla özel planlamaların da uygulandığı Erzurumspor’da, sakatlığı sebebiyle tedavi gören Oltan Karakullukçu da takım arkadaşlarıyla çalışmalara başladı. 

 

MAÇI CAN CENGİZ YÖNETECEK 

Pazar günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma için MHK hakem atamasını da yaptı. Buna göre Dadaş için hayati önem taşıyan karşılaşmayı Can Cengiz yönetecek. Balıkesir’de oynanacak karşılaşma için yarın yola çıkacak olan mavi beyazlı takım, Balıkesir’de kampa girerek maç saatini bekleyecek. 

 

HER MAÇ BİR FİNAL 

Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, sezonun bitmesine bu hafta oynanacak maçlar da dahil olmak üzere 8 hafta kaldığını hatırlatarak, “Bu 8 maç bizim için hayati öneme sahip olacak ve her maç bizim için final niteliği taşıyacak. Takım olarak bu anlayışla hazırlıklarımızı yaptık ve Allah’ın izniyle Balıkesirspor maçı bizim tüm talihsizlikleri geride bırakıp yeniden Süper Lig hedefine odaklandığımız bir maç olacak” diye konuştu.