ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Mayıs 2023 12:28

Dadaş dolu dizgin

Dadaş dolu dizgin

Erzurumspor FK, Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarına başladı. Sezonun son maçında ligde kalma fırsatını perçinlemeyi planlayan mavi beyazlı takım, Altınordu galibiyetinin verdiği moralle son maçının hazırlıklarına başladı. İstanbul’da Divan Otel’de kampa giren Erzurumsporlu futbolcular, zorlu 90 dakikayı da yüz akıyla tamamlayıp sezonu noktalamayı planlıyor.

KUTLAMA ERZURUM’DA

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, mavi beyazlı ekibin ligde kalışını Erzurum’da kutlama arzusunda olduklarını açıklamıştı. İzmir deplasmanından doğruca İstanbul’a geçen ve Boluspor maçı hazırlıklarına başlayan mavi beyazlı futbolcular, yuvaya hanelerine 3 puan daha yazdırmış olarak dönmeyi istiyor.

TARAFTARLAR UMUTLU

Erzurumsporlu taraftarlar, Altınordu maçıyla büyük ölçüde rahatladıklarını belirterek, “Tamamen rahat bir nefes alabilmek için Boluspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Takımımıza, hocamıza, teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu karşılaşmayı da, alın teri ve mücadelesiyle kazanacak tarafın Erzurumspor olacağını biliyoruz” dediler.