ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Temmuz 2022 14:24

Dadaş enerji depoluyor

Dadaş enerji depoluyor
Günü çift idmanla tamamlayan mavi beyazlı takımda, sabahları salonda kuvvet ve dayanıklılık; öğleden sonra da teknik-taktik çalışmalar yapılıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci etap kamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günü çift idmanla tamamlayan mavi beyazlı takımda, sabahları salonda kuvvet ve dayanıklılık; öğleden sonra da teknik-taktik çalışmalar yapılıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, 17 Ağustos’a ertelenen kongrenin daha erken tarihe alınmasının sebebinin, başta transfer tahtası olmak üzere çözüm bekleyen diğer sorunları hızlı bir biçimde ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Başkan Dal, takımın en son Hatayspor’la oynadığı hazırlık maçında sergilediği performanstan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, !”Takım daha iyi olacak, önümüzdeki günlerde yapacağımız takviyelerle çok daha dinamik ve güçlü bir takım oluşturacağız” dedi.

 

DAL’DAN TARAFTARA ÖVGÜ

Erzurumspor’un çok büyük bir camia olduğunun altını çizen Kulüp Başkanı Ahmet Dal, “Bu camianın mavi beyaz aşkla çarpan kalbi, bizim en büyük gücümüz ve enerjimizi teşkil ediyor. Güzel günleri hep birlikte yeniden yaşayacağız. Çünkü biz bir aileyiz ve en güzel günleri gerçekten hak ediyoruz” diye konuştu.

Taraftardan gördükleri desteğe minnettar olduklarını ifade eden Ahmet Dal, “Bizim taraftarımız gerçekten özel bir taraftar, her türlü övgüyü de ziyadesiyle hak ediyor. Biz birçok zorluğun üstesinden fedakar taraftarlarımızın desteğiyle geldik. Aynı şevk ve heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.