ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Ekim 2022 14:26

Dadaş gözünü İzmir’e dikti

Dadaş gözünü İzmir’e dikti
Erzurumspor FK, Spor Toto 1. Lig’in 10’uncu haftasında deplasmanda altay’la karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı ekipte idmanlara Muzaffer Bilazer nezaret ederken, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalara öncelik veriliyor. Hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştirmesine rağmen sahada adeta yokları oynayan Erzurumspor’da, Altay maçında sergilenecek performans ise herkes tarafından çok merak ediliyor.

 

TAKIM VARLIK GÖSTEREMİYOR

Sezon başından bu yana sadece üç maçta varlık gösterebilen, doğrudan rakipleri karşısında ise oynadıkları üstün körü futbola rağmen galip gelen mavi beyazlı takım, geçtiğimiz hafta oynanan Bodrumspor maçında tel-tel dökülmüş ve taraftarına bir kez daha saç-baş yoldurtmuştu. Muzaffer Bilazer’in Altay deplasmanından 3 puanla dönme hesapları yapan ve taraftarının gönlünü almayı planlayan Erzurumsporlu futbolcuların nasıl bir sonuçla karşılaşacakları ise Cumartesi günü belli olacak.

 

BİLAZER’İN SON ŞANSI

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, Altay maçının Muzaffer Bilazer’e verilen son şans olmasını arzu ettiklerini söyleyerek, “Umuyoruz bu maçtan puanla döner, sonraki maçlarda da kendilerine gelirler. Aksi halde Erzurumspor küme düşme hattında çok çetin bir sürece hapsolur. Muzaffer Bilazer bunu hesaba katsın ve elindeki tüm kozları değerlendirsin. Yoksa kendisiyle birlikte takımının da sonunu hazırlamış olur” diye konuştular.