ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 10:36

Dadaş gündeme oturdu

Dadaş gündeme oturdu
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un sadece yönetiminin değil, aynı zamanda isminin de değiştiği kongre, spor gündeminin ilk sırasında yer aldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un sadece yönetiminin değil, aynı zamanda isminin de değiştiği kongre, spor gündeminin ilk sırasında yer aldı. Ahmet Dal’ın seçilerek kulüp başkanı seçilmesinin ardından sosyal medyada mavi beyaz rüzgarlar esmeye başlarken, gözler anında transfer tahtasına çevrildi. Taraftarlar, “Kongre yapılıp başkanı da seçtiğimize göre, artık kolları sıvama vakti gelmiş demektir. Transfer tahtasının açılması için gerekli olan paranın tamamı hemen bulunamayabilir ama yapılandırma da dahil olmak üzere her türlü alternatif zorlanmalı ve takımın önündeki bu ağır engel ortadan kaldırılmalıdır” dediler.

 

DADAŞ’I ZOR BİR SEZON BEKLİYOR

İsmi değiştiği için Erzurumspor FK adını alan mavi beyazlı takımı zor bir sezonun beklediğini anlatan taraftarlar, “Bu şekliyle ve bu kadar eksikle çıkacağımız ligde şampiyonluk bir yana dursun küme düşmemek bile büyük bir başarı sayılır. Kaldı ki,  bu şampiyonlukla eşdeğer bir başarı olur. Önümüzdeki haftadan sonra maçlar başlayacak ve biz henüz daha bir tek transfer yapmış değiliz. Takımımız lig düzeyinin hem de çok altında. Aynı seviyeye ulaşmamız da çok zor görünüyor. Bu yüzden yeni yönetimin ligdeki diğer takımlarla bizim aramızda açılan bu makası daraltabileceği kadar daraltmasını bekliyoruz” diye konuştular.