Yerel Haber Girişi : 05 Nisan 2022 13:28

Dadaş hesap yapıyor  

Dadaş hesap yapıyor  

Süper Lig umutlarının yeniden yeşermeye başladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, haftalar sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında karşı karşıya geldiği Balıkesirspor’u 5-1’lik skorla yenen B.B. Erzurumspor’da, önümüzdeki hafta ise bay geçilecek. 32’nci hafta karşılaşmalarında deplasmanda Boluspor’la karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, uzun bir aradan sonra evindeki ilk maçını ise, Tuzlaspor’la 20 Nisan’da oynayacak. Balıkesir galibiyetinin ardından puanını 47’ye yükselten Erzurumspor’un en yakın takipçisi ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor. 

 

DADAŞ’IN BU HAFTA MAÇI YOK 

Ligde 6’ncı sırada olan mavi beyazlı takım, önümüzdeki hafta maça çıkmayacağı için gözler bu kez rakiplerinin karşılaşmalarında olacak. Lider Ankaragücü’nün Ümraniyespor, Eyüpspor’un Altınordu ve Bandırmaspor’un ise Boluspor’la karşılaşacağı 31’inci haftada dengelerin değişmesi de yine ihtimal dahilinde olacak. Dadaş’ın sıralamadaki yerini korumaya devam edeceği bu hafta, Erzurumsporlu taraftarları en çok da beraberlikler sevindirecek. 

 

DENGELER YENİDEN DEĞİŞEBİLİR

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, takımın geride kalan maçların tamamını kazanmaya odaklanması gerektiğini vurgulayarak, “Ligdeki sıralama çok net; üstteki takımların muhtemel puan kayıpları olacak, çünkü fikstürleri çok zor. Eğer bu süreçte Erzurumspor işi sıkı tutar ve çıktığı her maçı galibiyetle sonuçlandırırsa, dengeler yeniden değişebilir. O yüzden Erzurumspor’un teknik heyetine ve takıma çok büyük sorumluluklar düşüyor” dediler.