ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 10:05

Dadaş hırs depoluyor

Dadaş hırs depoluyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün de devam ettirdi. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer yönetimindeki idmanlara takım tam kadro olarak katılırken, Bilazer ise çağrısını bir kez daha yineledi. Maç hazırlıklarını bugün tamamlayarak sona erdirecek olan mavi beyazlı takım için en büyük güç ve deteği taraftarlardan beklediklerini kaydeden Bilazer, “Takımını Süper Lig’de görmek isteyen tüm Dadaşları tribünlere bekliyoruz” dedi. 

 

YOLUN SONU SÜPER LİG 

Oyuncuların oyun iştah ve arzularının en üst düzeyde olduğunun altını çizen Bilazer, “oyuncu grubunun moral ve motivasyonu çok iyi; her fırsatta Play-Off maçlarına odaklanmalarını ve bu yolun sonunun Süper Lig olacağını ifade ediyoruz. Onlar da bu hedefe kilitlenmiş durumda” diye konuştu. 

 

ZORU BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ 

Erzurumspor’da bir geleneğin asla değişmeyeceğinin altını çizen Bilazer, “Bu geleneğin adını herkes biliyor; zoru başarmak. Takımımızın Play-Off maçlarında en üst düzeyde başarı ve performans sergileyeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.