Yerel Haber Girişi : 25 Ocak 2022 12:40

DADAŞ HOCA ARIYOR

DADAŞ HOCA ARIYOR

Bandırmaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Sözeri ile yollarını ayıran yönetim, yeni hoca için olağanüstü toplanacak.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da teknik direktör arayışları başladı. Bandırmaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Sözeri ile yollarını ayıran yönetim, yeni hoca için olağanüstü toplanacak. Mavi beyazlı takıma Perşembe gününe kadar izin verilmesiyle birlikte Sözeri’nin yerine kimin geleceğini kararlaştırmaya çalışan mavi beyazlı yönetimin, Mehmet Altıparmak ve Ünal Karaman isimleriyle temasa geçeceği ifade ediliyor. Bazı kaynaklar ise, kulübün transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle teknik adam noktasında sıkıntı yaşanabileceğini belirterek, “Yola Muzaffer Bilazer ile devam edilebilir” görüşünü dile getiriyor.

 

MİLLİ MAÇ ARASI FIRSATI

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, milli maç arasının sakatlığı olan futbolcuların geri döndürülmesi noktasında çok iyi değerlendirilmesini isteyerek, “Bizim takım sakatlıklar başlamadan önce çok iyiydi; bu eksiklikler giderilirse kaldığımız yerden aynı coşkuyla yolumuza devam ederiz. Transfer tahtasının kapalı olması, yeni teknik adam arayışlarını da zora sokacak; çünkü hiçbir teknik adam böyle bir riski almaz. Yönetim bu gerçeği de görmeli ve işlerin içinden iyice çıkılmaz bir hal aldığını anlamalıdır. 25 milyon lira bulunamayacak miktarda bir para değil; yeter ki bu parayı temin etme girişimleri olsun. Kaldı ki, alacaklı futbolcularla pazarlık yaparak bu rakam pekâlâ indirilebilir” diye konuştular.