ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Nisan 2023 12:05

Dadaş hükmen galip 

Dadaş hükmen galip 
TFF 1. Lig’de 32’nci hafta karşılaşmaları Çarşamba günü oynanacak.

TFF 1. Lig’de 32’nci hafta karşılaşmaları Çarşamba günü oynanacak. Erzurumspor FK’nın deplasmanda oynaması gereken Adanaspor maçı, Adanaspor’un ligden çekilmiş olması sebebiyle iptal edildi. Mavi beyazlı takım hükmen galip olarak bir sonraki hafta oynanacak Manisaspor maçına hazırlanacak. 16 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşma için hazırlıklara ise bugün başlanacak. 

EN AZ 10 PUAN LAZIM 
Çaykur Rizespor’la 1-1 berabere kalan ve ligde kalma mücadelesini zorlaştırmaya devam eden Erzurumspor’da, iptal edilen Adanaspor maçından alınacak puana ek olarak iki galibiyet daha elde edilmesi gerekiyor. Dadaş’ı rahatlatmak için en az 10 puanın şart olduğu bilinirken, mavi beyazlı takımı Manisa maçının ardından Bandırmaspor karşılaşması bekliyor. 

HAKKINI VERELİM!
Stadyum sorunu yüzünden son bir aydır İstanbul’da bulunan ve tüm maçlarını İstanbul’da oynayan Erzurumspor FK’nın Riva’daki hazırlık çalışmaları bugün başlayacak. TFF’nin tesislerinde kamp yapan Erzurumspor’a çağrıda bulunan taraftarlar, “Madem bu kadar sıkıntı çekiyoruz, o halde hakkını verelim ve bu yıl ligde kalalım” dediler.