ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Haziran 2023 08:58

Dadaş için kongre vakti

Dadaş için kongre vakti

Erzurumspor FK’da Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Saat 17.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi adresi olarak planlanan kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde bir sonraki toplantı ise, 25 Haziran Pazar günü yapılacak. Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın yeniden aday olmadığı kulüp başkanlığı için şu ana kadar da talipli çıkmadı. Erzurumsporlu taraftarların merakla beklediği kongrenin yapılacağı gün ve saate kadar aday çıkacağı düşünülmezken, kesin sonuca 25 Haziran’da yapılacak olan kongrede ulaşılması bekleniyor. 

“SAMİMİ İSENİZ…”
Erzurumsporlu taraftarlar, kulübün şirketleşmesi ve mali sorunlarından kurtulması için herkesin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Futbol camiasının bilindik bir takım isimleri vardı, buldukları her fırsatta kulüp yönetimini eleştiriyordu, Büyükşehir Belediyesi’nin aradan çıkmasını istiyordu. Eğer samimi iseler buyursunlar, Büyükşehir Belediyesi kimsenin ayağına pranga vurmuyor” dediler. 

KENARDA DURMAK OLMUYOR 
Taraftarlar, kongrede bugün çoğunluk sağlanamayacağını ifade ederek, “Her halükarda bu iş 25 Haziran’ı bulacak. Erzurumspor için hakikaten gönül vermiş olan, mali açıdan yeterlilik sahibi olanlar bu kıymetli göreve talip olmalıdır. Öyle kenarda durup ahkâm kesmekle bu işler olmuyor” diye konuştular.