ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Kasım 2022 09:52

Dadaş için kritik hafta

Dadaş için kritik hafta

Erzurumspor FK’da hafta sonu oynanacak Adanaspor maçı için hazırlıklar devam ediyor. Kulüp tesislerinde süren idmanlarda kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına özen gösterilirken, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar da ihmal edilmiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer nezaretindeki idmanlarda futbolcuların hayli istekli oldukları gözlenirken, idman performansının sahaya neden yansıtılamadığı ise, merak konusu olmaya devam ediyor. Eyüpspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası mağlubiyetiyle tüm tepkileri üzerine çeken Muzaffer Bilazer ise, kötü gidişe dur demek için Adanaspor karşılaşmasını bekliyor.

 

BİLAZER NE DEMEK İSTEDİ?

8 haftalık cezanın ardından ligin 13’üncü hafta karşılaşması olan Adanaspor maçına takımının başında çıkacak olan Muzaffer Bilazer’in bazı yayın kuruluşlarına yansıyan demeçleri taraftarı kızdırdı. Bilazer’in; “Erzurumspor’da teknik direktör olmak zor” ve “Erzurumspor’un sahaya çıkması kolay değil” şeklindeki açıklamalarının yoruma açık olduğunu dile getiren taraftarlar, “Muzaffer hoca bu açıklamaları yaparken tam olarak neyi kast etmiştir? Takımda mı sorun var, yönetimde mi sorun var yoksa camianın bilmediği başka sıkıntılar mı var? Problem ne ise konuşsun ve kimse de töhmet altında kalmasın!” dediler.

 

TAHTA HATIRLATMASINA TEPKİ

Öte yandan Bilazer’in her fırsatta kapalı olan transfer tahtasıyla ilgili olarak hatırlatma yapmasını da eleştiren taraftarlar, “Transfer tahtası kapalı olan bu takımdan sadece birkaç futbolcu eksik ve bu kadro geçen sezon şampiyonluk için oynadı. İki de bir tahta konusunu gündeme getirmenin alemi de yok! Madem bu durum sorun teşkil ediyordu, ne diye takımda kaldı? Bu ve bunun gibi bahanelerin ardına artık sığınmasın! Adanaspor maçını kazanmaya baksın ve takıma çekidüzen vereceğine bizleri inandırsın! Aksi halde hem Erzurumspor’a hem de kendi kariyerine yazık olacak” diye konuştular.