ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Temmuz 2023 11:19

Dadaş için sürpriz çağrı

Dadaş için sürpriz çağrı

Erzurumspor FK’da yönetime talip olacağı ileri sürülen Erzurumlu iş insanı Servet Atmaca, “Taşın altına elimizi hep birlikte koyalım” dedi. 
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kulübün borçlarının yüzde 60’ına talip olduğunu açıklayan Atmaca, “Ahmet Dal görevine devam etmeli. Biz de bir seferberlik halinde bu borçların ödenmesini sağlayalım” ifadelerini kullandı. 

GEÇMİŞE TAKILMAYALIM
“Ey Erzurumsporumuzun efsane başkanları!” diye başlayan paylaşımda Servet Atmaca şunları kaydetti: “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır, kulübü kurmuş stad ve tesisleri faaliyete geçirmiş, transferleri yapmış başkanı seçmiştir. Sonraki süreçte artık külübün ve yönetimin devam etmesi gerekiyordu, süreç yanlış yönetildi ve büyük borç içerisinde külüp kaderiyle baş başa kaldı. Geçmişi bir tarafa bırakalım bu külübün mevcut borçları nedeniyle transfere kapalı, bu borçların ödenmesi gerekiyor” 

REKLAMI DA BENDEN
Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydeden Servet Atmaca, “Bu kulübün formasında daha reklam yok ne kadar acı bir durum herkese çağrımdır. Toplam borcun yüzde 40’ını sizler ödeyin, yüzde 60’ını ben ödeyeceğim. Başkanımızın desteğiyle değil, biz Erzurumlular destek verelim; göğüs ve sırt reklam bedelini ayrıca ödeyeceğim” dedi.