Yerel Haber Girişi : 06 Nisan 2022 10:20

Dadaş’ın ‘bay’ haftası 

Dadaş’ın ‘bay’ haftası 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Balıkesirspor maçının ardından izne çıkan futbolcular, bugün ve yarın kulüpte toplanmaya başlayacak. Üç gün izinli sayılan mavi beyazlı takım, bay olarak kapatacağı bu haftanın ardından önümüzdeki hafta Bolu deplasmanına gidecek. Ligin 32’nci haftasında Boluspor’la karşılaşacak olan Erzurumspor, ardından kendi evinde Tuzlaspor’u konuk edecek. Boluspor maçının hazırlıklarına Cuma günü itibariyle tam kadro başlayacak olan mavi beyazlı takımda çalışmalar bugün ve yarın kısmen devam edecek. Şimdilik tesislerde olan futbolcuların katılacağı çalışmalara en geç Cuma günü tüm kadro dahil olmuş olacak. 

 

BİLAZER: ENERJİ YENİLEDİK

B.B. Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, Balıkesirspor maçının moral ve motivasyon açısından takıma iyi geldiğini belirterek, “Ligin son sırasında ve kaybedecek bir şeyi olmayan bir takıma karşı galip geldik ama önemli olan bu değil. Bizim için önemli olan 3 puanı almaktı, çünkü bu maç kaybetmemiz halinde bizim için bir kırılma noktası olacaktı. Kazandık, enerjimizi yeniledik, yenilendik ve önümüzü görmeye başladık” dedi. 

Bu haftayı bay geçeceklerini ve önümüzdeki hafta Boluspor deplasmanına gideceklerini anlatan Bilazer, “Takımda sistem ve teknik açıdan verimli bir dönem; fikstür açısından da rahatız. Mücadelemizi ara vermeden ve aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.