ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Aralık 2022 09:50

Dadaş’ın gol yolları tıkalı

Dadaş’ın gol yolları tıkalı
Son üç haftadır kazanabileceği tüm maçlardan eli boş dönen Erzurumspor FK’da, Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürüyor.

Manisa FK ile 0-0 berabere kalan, ardından Erzurum’da konuk ettiği Bandırmaspor’a kaybeden mavi beyazlı takım, son olarak karşısında adeta futbol şov yaptığı Sakaryaspor’a da yenilmiş, üç haftalık periyodu toplamda bir puanla kapatmıştı. Sezonun ilk yarısının sona ermesine 3 hafta kala puanları cömertçe harcamaya devam Erzurumspor’da, yeni bir deplasman hazırlığına başlanırken, takımın bu sefer ki rakibi Ankara temsilcisi Gençlerbirliği olacak. 7 Puanla ligin 18’inci sırasında bulunan ve çok zor günler geçiren Gençlerbirliği ile Ankara’da karşılaşacak olan Erzurumspor, maçın hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ise, takımını golle buluşturabilecek hücum yolları için çözüm arıyor.

 

GOL YOLLARINDA SORUN VAR!

Erzurumsporlu taraftarlar, takımın son haftalarda oynadığı futbolla göz doldurduğunu ifade ederek, “Takımımız güzel oynamaya başladı, en azından futbol izlemeye başladık. Ancak gol yollarımızda sorun var, topu filelerle buluşturamıyor ve bitirici vuruşları gerçekleştiremiyoruz. Bunun için özel bir planlama ve çalışma yapılmalı. Normalde Sakaryaspor’u farklı bir skorla da mağlup edebilirdik, ancak kazanabileceğimiz bir maçı daha kaybetmiş olduk. Sorun çok iyi analiz edilmeli, tedbir alınmalı ve Dadaş’ı kesin sonuca ulaştırabilecek atraksiyonlar içerisine girilmeli. Muzaffer Bilazer ve yardımcılarını bu sorun üzerinde yoğun bir mesai ortaya koyması gerekiyor” dediler.