Yerel Haber Girişi : 29 Mart 2022 09:15

Dadaş’ın hedefi galibiyet 

Dadaş’ın hedefi galibiyet 

Erzurumspor taraftarlarının nerede olduklarını merak ettikleri Novikovas ve Estrella, en geç Perşembe günü takıma katılmış olacak. Kendi milli takımlarında oynuyor olmaları sebebiyle ülkelerinde bulunan her iki futbolcu da, en geç yarın Erzurum’da olacak. TFF 1. Lig’in 30’uncu haftasında deplasmanda oynanacak Balıkesirspor maçı için hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı ekipte, Novikovas ve Estrella’nın da dönüşüyle birlikte eksikler büyük ölçüde tamamlanmış olacak. Ahmet Cambaz’ın sakatlığı sebebiyle tedavisinin Almanya’da devam ettiği öğrenilirken, idmanlarda sakatlanan Oltan Karakullukçu’nun durumunun ise daha iyi olduğu, ancak tedavisinin henüz tamamlanmadığı belirtildi. 

BİLAZER: BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ 
Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer gözetiminde günde çift idman yapan Erzurumsporlu futbolcular, puan kayıplarının yaşandığı son haftaları geride bırakarak yeni bir sayfa açmak istiyor. Balıkesirspor maçını galibiyetle tamamlayıp, Süper Lig hedefine bu kez Play-Off mücadelesiyle ulaşma planları yapan teknik heyet ise, oyuncu grubuyla sürekli toplantılar yapıp, mücadelenin önemini anlatıyor. 
Genç çalıştırıcı Muzaffer Bilazer, sezonun sona ermesine 8 maç kaldığını ve hiçbir şeyin henüz bitmediğini dile getirerek, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu maçların tamamını hanemize artı puan olarak yazdırmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz ve buna inanıyoruz” diye konuştu. 

TARAFTARLAR YORUM BİLE YAPMIYOR! 
Öte yandan sürekli yaşadığı puan kayıpları sebebiyle taraftarın tepkisini toplayan B.B. Erzurumspor’un resmi sosyal medya hesaplarında ise adeta in-cin top oynuyor. Önceleri her paylaşımın yüzlerce yorum ve binlerce beğeni aldığı hesaplardaki yorum sayısı şimdilerde onlarla ifade ediliyor. Taraftarın tüm heyecanını kaybettiğini gözler önüne seren bu durum, takımın taraftarın güvenini kaybettiği şeklinde yorumlanırken, Balıkesirspor galibiyetiyle başlayacak bir serinin taraftarın ilgisini yeniden çekeceği dile getiriliyor.