Yerel Haber Girişi : 25 Ocak 2023 10:25

Dadaş’ın hedefi galibiyet 

Dadaş’ın hedefi galibiyet 
Erzurumspor FK’da Samsunspor maçı hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Mavi beyazlı takımın Kazım Karabekir Stadyumu’nda sürdürdüğü idmanlarda teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapılırken, Teknik Direktör Muzaffar Bilazer ise talebelerini Samsunspor maçı için adeta yeniden programlıyor. Beklenmedik Göztepe mağlubiyetinin yaralarını Samsun deplasmanıyla sarmayı planlayan teknik adam, oyuncu grubunu hem bireysel hem de takım halinde çalıştırmaya özen gösteriyor. Ligde yükseliş halindeki Samsunspor karşısında galibiyeti getirecek bir futbol ortaya koyma arzusunda olan Bilazer, bu karşılaşmaya özel oyun kurguları üzerinde yoğunlaşırken, Estrella ve kaleci Göktuğ’un sarı kart cezalısı olması ise, Dadaş’ın karşısında büyük bir sorun olarak duruyor. 

HAKEM İŞİNİ İYİ YAPTI 
Erzurumsporlu taraftarlar, Göztepe maçına atanan Samsun bölgesi hakeminin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiğini ileri sürerek, “Kart sınırındaki Estrella ve Göktuğ, bu maçta cezalı duruma düştü. Estrella orta sahamız için önemli bir figür. Onun yokluğunu kesinlikle fazlasıyla hissedeceğiz” dediler. 

GALİBİYET ÇOK ÖNEMLİ 
Samsunspor maçında galibiyet elde edilmesi halinde çok değerli bir 3 puan kazanılmış olunacağını ifade eden taraftarlar, transfer tahtası hatırlatmasında da bulundular. Taraftarlar, “Transfer döneminin sona ermesine az kaldı. Onursal Başkan Mehmet Sekmen, takımı bu çaresizlikten kurtarmalıdır. Aksi halde sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir” diye konuştular.