ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Eylül 2022 16:54

Dadaş’ın işi çok zor!

Dadaş’ın işi çok zor!
Erzurumspor FK’da transfer tahtası açılamadı, mavi beyazlı takım devre arasına kadar yola mevcut kadrosuyla devam edecek.

Erzurumspor FK’da transfer tahtası açılamadı, mavi beyazlı takım devre arasına kadar yola mevcut kadrosuyla devam edecek. Taraftarların çağrı, uğraş ve çabalarına rağmen Erzurum siyasetinin de sırt döndüğü Erzurumspor FK için imkânları yine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen seferber etti. Futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasında kulübe yine destek çıkan Sekmen, Erzurumspor hassasiyetini yeniden gözler önüne serdi. Erzurumsporlu taraftarlar ise, transfer tahtasının açılamamış olmasının büyük bir kayıp olduğunu söyleyerek, “Öyle görünüyor ki geçmişte yapılan hata ve ihmallerin bedelini hem de çok ağır ödeyeceğiz” dediler.

 

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Öte yandan Süper Toto TFF 1. Lig’in 5’inci haftasını bay geçecek olan Erzurumspor FK’da, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Keçiörengücü maçının hazırlıklarına da başlandı. Kulüp tesislerinde sürdürülen idmanlara Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaret ederken, idmanlarda kuvvet ve dayanıklılık, yanı sıra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Talebelerine, Tuzlaspor maçını bir an önce unutup sonraki maçlara odaklanmalarını isteyen Bilazer, “Mücadelemizden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.