ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Ağustos 2022 13:08

DADAŞ’IN İŞİ ZOR

DADAŞ’IN İŞİ ZOR
Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Erzurumspor’da, bu sezon için çok ciddi planlamalar da yapılıyor.

Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Erzurumspor’da, bu sezon için çok ciddi planlamalar da yapılıyor. Kulübün şirketleşmesinden kurumsallaşmasına, sürekli gelirlere sahip olmasından tesisleşmesine varıncaya kadar birçok alanda atılım yapmayı planlayan mavi beyazlı yönetim, transfer yasağını kaldırmak için de adeta seferberlik ilan etti. Çalışmaların ne zaman sonuçlanacağını merak eden taraftarlar, önümüzdeki hafta bugün ligin başlamış olacağını belirterek, “Bunu düşünmek istemiyoruz ama öyle görünüyor ki, biz sezona bu kadroyla başlangıç yapacağız” dediler.

 

KÜME DÜŞMEYELİM YETER!

Erzurumspor’un gençlerden oluşan mevcut kadrosunun ligi kaldırabilecek düzeyde olmadığını ifade eden taraftarlar, “Transfer sezonu Eylül ayının ilk haftasına kadar sürecek ama ligin ilk 6 haftası da birbirinden zorlu maçlarla geçecek. Bizim bu kadroyla ilk 6 haftada puan toplamamız çok zor. Transfer yapılabilse bile takım ruhu oluşması ve uyum süreci yine devre arasını bulur. Bu da demek oluyor ki, bu sene biz küme düşmemeye oynayan bir takım olacağız” diye konuştular.