Yerel Haber Girişi : 07 Nisan 2023 11:30

Dadaş’ın işi zor 

Dadaş’ın işi zor 
Şanssızlıklar ve sakatlıklar üst üste yaşanıyor… 

Erzurumspor FK’nın Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Riva Kamp ve Gençlik Merkezi’nde devam eden idmanlarda, mavi beyazlı takım bol bol teknik taktik antrenman yapıyor. Kadrodaki önemli isimlerin sakatlık sebebiyle can sıktığı Erzurumspor’da, teknik heyet formül üstüne formül ararken, zorlu 90 dakika için de yeni yol haritaları oluşturuluyor. Çaykur Rizespor, Süper Lig’e yeniden yükselebilme, Erzurumspor ise; ateş hattından oldukça uzaklaşarak ligde kalma mücadelesi veriyor. 

DADAŞ ZORU SEVİYOR 
Erzurumsporlu taraftarlar, takımın sezonun ikinci yarısına güzel başladığını, ancak şanssızlıkların takımın yakasını bir türlü bırakmadığını ifade ederek, “Sakatlıklar üst üste geldi, kazanabileceğimiz maçları son anda kaybettik” görüşünü paylaştı. 
Çaykur Rizespor karşılaşmasının çok önemli olduğunu kaydeden taraftarlar, “Erzurumspor, zor maçlarda ve güçlü rakiplere karşı her zaman sağlam bir mücadele ortaya koyuyor. İnşallah Rizespor maçı da böyle bir karşılaşma olur” diye konuştular.