ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Nisan 2023 10:55

DADAŞ’IN İŞİ ZOR 

DADAŞ’IN İŞİ ZOR 
Erzurumspor FK, kendisini ligde tutabilecek puanları cömertçe harcamaya devam ediyor. 
DADAŞ’IN İŞİ ZOR 

Erzurumspor FK, 64’üncü dakikada öne geçtiği rakibi Manisaspor karşısında yenilgiden kurtulamadı. Ligde kalabilme mücadelesi veren Erzurumspor’da, skoru koruyamama hastalığı bir kez daha nüksetti. Maçlarda skor üstünlüğünü elde eden, ancak koruyamayan mavi beyazlı takım, bu alışkanlığını yine bozmadı. İstanul Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşma, Ege temsilcisinin üstünlüğüyle sonuçlandı. Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda oynadığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. 

TARAFTAR ÇILDIRDI 
İstanbul’daki Erzurumsporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçın galibiyetten mağlubiyete dönüşmesi karşılaşmayı ekranları başında seyreden taraftarlara da saç-baş yoldurttu. Son maçlarda kapanarak kontratak yapmaya çalıştığı gözlenen mavi beyazlı takımın hücum futbolundan uzaklaşması tepki görürken, Erzurumsporlu taraftarlar ise adeta ateş püskürdü. 

FIRSATLARI HARCADI 
“Ligde kalma mücadelesi veren bir takım böyle mi oynar?” diye soran Erzurumsporlu taraftarlar, “Takım son birkaç maçtır geri yaslanmayı alışkanlık haline getirdi ve hepsinde de galibiyet fırsatlarını kaçırmış oldu. Manisa karşısında da aynı taktik hata yüzünden saçma sapan goller yedik. Bu mantığı değişmezsek, ligde kalmamız imkansız hale gelir” dediler.