DADAŞ’IN İŞİ ZOR

Erzurumspor’un dördüncü hafta rakibi Şanlıurfaspor olacak. 
Hatırlarsanız bu takımla ilgili olarak daha sezonun ilk haftasında bir yazı yazmış, yeşil sarılı ekibin ligin favori takımlarından birisi olacağını söylemiştim. 
Nitekim yanılmadım Şanlıurfaspor geride kalan üç haftada mağlubiyet yüzü görmedi üç maçtan ikisini galibiyetle sonuçlandırdı bir maçtanda beraberlikle ayrıldı . 
Lige yeni çıkmış olmasına rağmen kaliteli bir kadrosu bulunan Şanlıurfaspor’un Erzurumspor karşısında Hiç zorlanmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü o kadar güzel bir futbol oynuyorlar ki, bizim mevcut kadromuzun bu ekibin karşısında çok zorlanacağına adım kadar eminim. 
Tabi futbolda neyin ne olacağı hiç belli olmaz ama kadro kalitesi ölçü olacaksa eğer Şanlıurfaspor’un bizim takımdan kat be kat üstün Ekip olduğunu söyleyebilirim. 
Şimdilik Dağdaş’a başarılar dilemekten başka bir şansımız yok . 
Umarım hakan hoca Şanlıurfaspor’un nasıl bir futbol oynadığını çok iyi analiz eder ve gençlerden kurulu takımını ona göre hazırlar . 
Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra üzerinde durmam gereken bir başka husus ise stadyum konusu olacak. 
Bana sorarsanız iç saha maçlarını kendi evimizde oynamaktansa çevre illerde oynamak çok daha faydalı olur kanaatindeyim . 
Çünkü nasılsa tribünleri doldurabilen bir taraftar kitlemiz yok. Mevcutta bu kadar taraftarı Erzurum dışında yaşayan Erzurumlulardan toplamak bile mümkün. Dolayısıyla iç saha maçı diye tutturmamızın bir anlamı yok üstelik bizim takım maçlarını dışarıda daha güzel oynuyor.