ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Şubat 2023 09:59

Dadaş’ın kampı bitiyor 

Dadaş’ın kampı bitiyor 

Erzurumspor FK’nın 15 günlük Antalya kampı yarın sona eriyor. 13 Şubat’ta Antalya’da kampa giren ve Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde mesaisine başlayan mavi beyazlı takım, kampın son antrenmanını yarın gerçekleştirerek Erzurum’a dönecek. Dadaşlar, bir günlük iznin ardından kulüp tesislerinde toplanarak Keçiörengücü maçının hazırlıklarına devam edecek. Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun, kampta adeta pestilini çıkarttığı futbolcular, Çarşamba günü tesislerde toplanarak çalışmaya kaldıkları yerden devam edecekler. 

KUTLU: ÇOK VERİMLİ 
Teknik Direktör Hakan Kutlu, mavi beyazlı takımın oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiğini ifade ederek, oyuncu grubunun hırs ve iştahından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Takımda forma rekabetinin ön plana çıktığını ve her oyuncunun oynamak arzusunu taşıdığını kaydeden Kutlu, “Biz de tüm oyuncularımızdan istifade etmeye çalışacağız” dedi. 

TARAFTARLAR UMUTLU 
Erzurumsporlu taraftarlar ise, Keçiörengücü ile önümüzdeki hafta Çarşamba günü karşı karşıya gelecek olan mavi beyazlı takımdan dirençli ve hücum futbolu beklediklerini kaydederek, “Umuyoruz sahada bambaşka bir Erzurumspor görürüz” dediler.