ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Şubat 2023 12:10

Dadaş’ın kampı devam 

Dadaş’ın kampı devam 
Erzurumspor FK’da Antalya kampının ikinci etabı Pazartesi günü başlayacak. 

Erzurumspor FK’da Antalya kampı son sürat devam ediyor. Pazartesi günü başlayan ve kampta 5’inci günü dün geride bırakan mavi beyazlı takım, önümüzdeki haftayı da yine Antalya’da geçirecek. Normal planlamaya göre bu hafta sonunda Erzurum’a dönmeyi planlayan Dadaşlar için kamp süresi uzatılırken, ikinci etap çalışmalar ise, Pazartesi günü başlayacak. Önümüzdeki Cumartesi gününe kadar Antalya’daki kampın devam edeceği öğrenilirken, Dadaşların Erzurum’a döndükten sonra Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdüreceği ile getirildi. 

DADAŞ’A YENİ YOL HARİTASI 
Mavi beyazlı takımın neredeyse tam kadro hazır bulunduğu Antalya kampına nezaret eden Teknik Patron Hakan Kutlu ve yardımcıları, takım için yepyeni bir yol haritası hazırlarken, oyun kurgu ve planları da ona göre belirleniyor. Futbolcularla bireysel olduğu gibi, takım halinde de yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam, takımdaki her isimden faydalanmayı ve bütün imkânları değerlendirmeyi planlıyor. 
Ligler, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelenmiş, Süper Lig’in yanı sıra 1. Lig’de de depremden etkilenen şehirlerin futbol kulüpleri çekilme kararı almıştı.