ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2023 09:10

Dadaş’ın kampı sona erdi 

Dadaş’ın kampı sona erdi 

Erzurumspor FK’da ikinci etap yaz kampı da sona erdi. Pazartesi gününe kadar izin verilen mavi beyazlı takım, aynı gün Erzurum’da yeniden toplanarak çalışmalara başlayacak. Erzurumspor FK, önümüzdeki hafta Çarşamba günü ise, Ümraniyespor’la hazırlık maçına çıkacak. 

İKİNCİ ETAP KAMP BİTTİ 
Trendyol TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, günde çifter idmanla yürüttüğü ikinci etap yaz kampını da tamamladı. Daha çok taktiksel antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla geçirilen ikinci etap kamp çalışmalarının ardından izne ayrılan mavi beyazlı futbolcular, sezon hazırlıklarına Pazartesi günü yeniden başlayacak. 

PAZARTESİ YENİDEN… 
Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Erzurumspor takımı, Çarşamba günü ise Ümraniyespor’la hazırlık maçı yapacak. Transfer tahtasını henüz açtıramamış olsa da, geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde korumayı başaran Erzurumspor FK’da, önümüzdeki hafta sıcak gelişmeler de yaşanabilir. Transfer tahtasının açılabilmesi için gerekli olan mali kaynağı bulabilmek için tüm imkanları seferber eden Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise, mavi beyazlı takımı güzel günlerin beklediği mesajını veriyor.