Yerel Haber Girişi : 12 Nisan 2022 12:46

Dadaş’ın keyfi yerinde 

Dadaş’ın keyfi yerinde 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde aralıksız devam eden idmanlara Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaret ederken, hazırlık çalışmalarını bazen kulüp yöneticileri de takip ediyor. Mavi beyazlı takımın hırs ve iştahının dikkatlerden kaçmadığı idmanlarda kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarının yanı sıra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapılıyor. B.B. Erzurumspor’un genç çalıştırıcısı Muzaffer Bilazer, şu ana kadar her şeyin istedikleri gibi gittiğini belirterek, “Kazanacağız, kazanacağız ve kazanacağız. Bundan başka seçeneğimiz dahi yok! Önümüzde oynayacağımız tam 7 maç var ve biz bu maçların tamamından galip ayrılarak hanemize puanlar yazdırmayı istiyoruz” dedi. 

 

HABERCİLERİN KARŞISINA GEÇECEK 

Bugün saat 16.30’da habercilerin karşısına geçecek olan Muzaffer Bilazer, takımın geldiği son noktayı ve sezon sonuna kadar izlenecek olan yol haritasını açıklayacak. Bilazer’in mavi beyazlı camiaya çağrıda bulunarak, takıma sezonun son düdüğüne kadar destek olunmasını isteyecek. 

Bilazer, Erzurumspor’un Süper Lig’e çıkacağına olan inancının tam olduğunu ifade ederek, “Ben umudumu hiçbir zaman kaybetmedim, mavi beyazlı taraftarlarımız da buna inansınlar. Sezonun sonunda Süper Lig coşkusunu ve mutluluğunu yaşamak için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki şanlı taraftarlarımız bizim yanımızda olsun, desteklerinden bizi mahrum etmesinler” diye konuştular.