Yerel Haber Girişi : 26 Nisan 2022 14:18

DADAŞ’IN KEYFİ YERİNDE  

DADAŞ’IN KEYFİ YERİNDE  

Muzaffer Bilazer’le şu ana kadar göz dolduran bir performans sergileyen mavi beyazlı takım, İstanbulspor galibiyetinin sevincini yaşıyor. 

Sezon sonu yaklaştıkça, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un kaybettiği her puan biraz daha can yakıyor. Muzaffer Bilazer’le şu ana kadar göz dolduran bir performans sergileyen mavi beyazlı takım, İstanbulspor galibiyetinin keyfini sürüyor. Dün Erzurum’a dönen ve günü dinlenerek geçiren futbolcular, Pazar günü oynanacak Kocaelispor maçının hazırlıklarına ise bugün başlayacak. İstanbulspor maçından elde ettiği galibiyetle Play-Off’u neredeyse garantileyen Erzurumspor’da, Kocaelispor karşılaşması ise bambaşka bir önem taşıyor. Sezonun ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan ilk maçta İbrahim Erkal’ın hatırasına yapılan saygısızlık hafızalardaki yerini halen korurken, Erzurum’da oynanacak maçın bu saygısızlığa mutlaka verilecek bir cevap olması gerektiği kaydediliyor. 

 

BİLAZER: BİZ O LİGE ÇIKACAĞIZ 

Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, takımın kazandığı her maçla kendini yenilediğini ve enerji depoladığını dile getirerek, “Takımımız üstüne koyarak ilerliyor, gelişiyor, oyununu geliştiriyor. Bizim bir hedefimiz vardı, o hedefimize odaklanmış haldeyiz ve çalışıyoruz. Sezonun geri kalan maçlarını da Allah’ın izniyle galibiyetle sonuçlandıracak ve Süper Lig’e mutlaka yükseleceğiz. Taraftarımıza sözümüz var, camiamıza bu yönde bir taahhüdümüz var, biz o lige çıkacağız” diye konuştu. 

 

TARAFTARLAR ÖRGÜTLENİYOR 

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, sosyal medyada İbrahim Erkal vurgusunda bulunarak, “Kocaeli’nde bizim değerimiz olan İbrahim Erkal’ın hatırasına saygısızlık yapıldı. Biz bu maçta o saygısızlığın cevabını vereceğiz, ancak bize yakışır biçimde. O tribünleri dolduracağız ve takımımızı destekleyerek onlara en güzel cevabı vermiş olacağız. Üstüne bir de galip geldik mi, tadından yenmez” dediler.