ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Nisan 2023 10:15

Dadaş’ın ligde kalma bileti

Dadaş’ın ligde kalma bileti

Balıkesir deplasmanında Bey Çimento Bandırmaspor’u hezimete uğratan Erzurumspor’da, bir sonraki karşılaşma için geri sayım başladı. Sakaryaspor’la karşı karşıya gelecek olan mavi beyazlı takım, bu maçını da yine İstanbul’da oynayacak. Bandırmaspor maçındaki muhteşem geri dönüşle ligde kalma umutlarını perçinleyen Erzurumspor takımı, bu kez ligin zorlu ekiplerinden Sakaryaspor’la karşı karşıya gelecek. Süper Lig yarışının içerisinde olan yeşil siyahlılarla Pazartesi günü saat 20.00’de karşılaşacak olan Dadaşlar, bu maçtan da galibiyetle ayrılmaları halinde ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemiş olacaklar. 

BİLAZER’LE VAKİT KAYBI 
Erzurumsporlu taraftarlar, takımın ne kadar kaliteli bir mücadele ortaya koyduğunun son göstergesinin Bandırmaspor maçı olduğunu ifade ederek, “Keşke Muzaffer Bilazer’le hiç vakit kaybetmemiş olsaydık, belki de bugün farklı hesaplar yapıyor olurduk” dediler. 

DADAŞ BUNU BAŞARIR 
Mavi beyazlı takımın Sakaryaspor karşısında da karakter ortaya koyacağını vurgulayan taraftalar, “Takımımız ligin başından beri hem üstteki, hem de alttaki takımları yendi. Dolayısıyla Sakaryaspor’u da yenebilir, yolumuza devam edebiliriz. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Bu maç bizim ligde kalış biletimiz olacak inşallah” diye konuştular.