ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Temmuz 2023 11:21

Dadaş’ın morali yükseliyor

Dadaş’ın morali yükseliyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da yaz sezonu ilk etap kampı devam ediyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takımda, Eren Tozlu, Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş sevinci yaşanıyor. Takımın gol yükünü sırtlayan Eren Tozlu ile tecrübeli defans oyuncuları Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş’ın yeni sezonda da mavi beyazlı formayı terletecek olmaları, camiayı da sevindirdi. 

DAL VE KUTLU İŞ BAŞINDA 
Erzurumspor FK’nın Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile birlikte Teknik Direktör Hakan Kutlu da iç transfer görüşmelerinde birbirlerine destek veriyor. Estrela’nın yanı sıra Mikhail Rosheuvel, Ufuk Budak, Herolind Shala, Celal Hanalp, Süleyman Koç ve Alican Özfesli’nin de mavi beyazlı takımla yola devam etmesi için görüşmelerini sürdüren ikiliden müjdeli haberler bekleniyor. 

TARAFTAR UMUTLU 
Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, zaman zaman kamp yapan takımı irtifa kamp merkezinde seyretme fırsatı da buluyor. Taraftarlar, Erzurumspor’un yavaş yavaş toparlanmaya başladığını belirterek, “Şu sıralar güzel haberleri birbiri ardına alıyoruz. İnşallah yola devam edecek oyunculara yenileri eklenir” dediler.