DADAŞ’IN SIRRI

Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Musa Çakır ağabeyime Erzurumspor üzerine konuşurken, bir detaydan bahsetti ve dedi ki, ‘’Erzurumspor ne zaman güçlü bir rakip karşısında oynasa müthiş bir futbol ortaya koyuyor. Ama ne zaman ki zayıf bir rakip karşısına çıkıyor, futboldan eser kalmıyor’‘ 
Bencede çok haklıydı, bu yüzden spor haberimizde bu konuyada değinelim dedik. Tabi bu sohbetin hemen ardından Erzurumspor’un zor rakipleriyle yaptığı maçları şöyle gözden geçirdim. Gerçektende akıllarda kalan maçlar olmuş ve Erzurumspor bu maçlarda çok güzel bir mücadele vermiş. 
Bu yüzden Sakaryaspor’la oynayacağımız maçta ben takımımızı favori ekip olarak görüyorum. Sakaryaspor basit bir rakip değil, sahada çok çabuk organize olabilen, özellikle kontralarla rakibini tuş etmesini çok iyi bilen bir ekip. Zaten maçlarını izleyenler bilir ki, Sakaryaspor’un attığı gollerin büyük bölümü kontralar sonucunda elde edilen gollerden oluşuyor. 
Takımımızında bu önemli ayrıntıyı dikkate alacağını biliyorum, Hakan Kutlu hoca her ne kadar maçta takımını saha kenarından yönetemeyecek olsa bile elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. 
Tabi takımımızada çok güveniyorum. Özelliklede zor rakipler karşısında oynadığı futbolu bu maçtada oynayarak gönlümünü fethedeceğini düşünüyorum. Daha öncede yazdığım gibi, önümüzdeki 5 maç çok önemli ve bizim bu maçlardan en az 8-10 puanı cebimize koymamız gerekiyor. Hayırlısı olsun inşallah diyorum.