Yerel Haber Girişi : 26 Şubat 2022 13:13

DADAŞ’IN SON ŞANSI!

DADAŞ’IN SON ŞANSI!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Pazar günü oynanacak Ankaragücü maçının hazırlıkları son sürat devam ediyor. Teknik Direktör Yücel İldiz ve yardımcılarının yönetiminde devam eden idmanlarda takımın performansı göz doldururken, sahada sergilenen oyun ise, taraftarı hiç memnun etmiyor. Son 4 maçı kayıplarla geride bırakan Erzurumspor’da, Pazar günü oynanacak karşılaşmaya “hayat-memat” gözüyle bakan mavi beyazlı taraftarlar, Dadaş’ın artık şeytanın bacağını kırmasını ve sahadan galibiyetle ayrılmasını istiyor. Ankaragücü maçını kazanması halinde zirve yarışından kopmayacak olan Dadaş’ın, mağlubiyetle çok büyük hüsrana uğrayabileceğini dile getiren taraftarlar, “Kaybettiğimiz puanlar sayesinde altımızdaki takımlarla aramızdaki puan farkları neredeyse kapanmış durumda. Bu hafta da puan kaybeder ve en kötüsü yenilirsek; kendimizi 6 y ada 7’nci sıralarda bulabiliriz. Böyle bir duruma düşmemeli, o sahada ölümüne mücadele etmeli ve 3 puanın sahibi olmalıyız” dediler.

 

SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ

Teknik Direktör Yücel İldiz ise, sonuna kadar bu mücadelenin içinde olunacağına dikkati çekerek, “Önümüzde daha tamamlamamız gereken maçlar, üstelik fikstürümüz de kolaylaşıyor. Eksiklerimizi görüyor, gerekli eylem planını oluşturuyoruz. Mücadele edeceğiz, en sonuna kadar savaşacak ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Sezon sonunda Erzurumspor’un Süper Lig’e mutlaka çıkacağına inandığını dile getiren İldiz, bu inancını asla kaybetmediğini, Erzurumspor’da bunu yapacak gücün ve enerjinin fazlasıyla bulunduğunu dile getirdi.